Testimonial Els Van Beveren - Walk your Talk

Testimonial Els Van Beveren | Walk your Talk

Wij mochten Els van Beveren van Walk Your Talk helpen met haar marketing. Zij is expert in verbindende communicatie voor bedrijven en organisaties. Kortom, goed leren communiceren, daar weet zij echt alles van.

Hoe wij haar leerden kennen? Dat ontdek je alvast hieronder.

TIP: Kijk extra goed naar de foto’s want we hebben deze interactief gemaakt. Dat deden we dankzij de tool van Spott! Klik zeker even op de bolletjes. Als resultaat zie je een directe link naar meer informatie. Het is echt cool hoor.

En dan nu hoe het allemaal begon…op maandag 27 januari kregen wij een telefoontje van Els.

Haar marketing nood?

“Kunnen jullie een mooie, moderne presentatie maken voor een evenement? De deadline is volgende week woensdag en de content krijgen jullie vlak na het weekend.”

En wat was ons antwoord?

“Dat is een pittige deadline, even kijken naar onze planning…. yup, als wij de content hebben op maandag, kunnen wij jou de presentatie binnen de deadline aanleveren.”

Maar hoe is dat allemaal verlopen?

Op 28 januari ontvingen wij haar logo’s. Eerst bekeken wij op vrijdag 31 januari alles wat we online konden vinden over Els en haar bedrijf Walk your Talk: website, social media, LinkedIn. Waardoor wij weten wat zij precies doet en hoe zij communiceert. Hierdoor kregen we al een ‘feeling’ van wat bij haar zou passen als ’tone of voice’.

Op maandag 3 februari stond, zoals afgesproken, de content in onze online samenwerkingsfolder. En ’s avonds vond zij er de presentatie terug.

Dinsdag voerden we enkele kleine aanpassingen door zodat zij op woensdag haar presentatie voor overheid, dienst Erfgoed zorgeloos kon uitvoeren. Aangezien er zo’n 500 mensen aanwezig waren, was er al een pak stress weggevallen voor haar.

Maar wat vond zij van ons werk?

Ook benieuwd naar het eindresultaat?

Omdat we jou niet langer in spanning willen houden, vind je een klein voorsmaakje van de presentatie hieronder. Interesse in de volledige? Aarzel dan niet om Els te contacteren.

Heb jij ook nood aan meer marketing? Is social media niet jouw ding? Ons team is altijd blij met een nieuw project. Daarnaast werken wij samen met enkele sterke partners.

Zo gebruiken wij de software van Spott. Met deze software geef je een extra boost én dimensie aan jouw online content zoals foto’s en video’s. Je maakt je content op jouw website interactief.

We zijn nog in volle ontdekking van de software. Maar vanaf nu zullen we al onze blogs, wanneer mogelijk, interactief maken.