Marketing

Zet je bedrijf op de kaart!

Marketing een vies woord? Zeker niet. Het is waar je best aandacht aan besteed. Iedere ondernemer werkt hard voor zijn bedrijf. Waarom ben je daar dan niet fier op? Je bent geen stoefer als je de mensen laat weten dat je bedrijf bestaat. Je bent dan een slimme ondernemer.

‘Ik zet niets meer op Facebook. Want daar werkt het niet op.’ FOUT! Zoek de oorzaak bij je strategie en niet bij het platform dat je hanteert. Ons principe: je moet het warm water niet uitvinden. Een succesvol bedrijf draait op principes die al eeuwenoud zijn. Alleen zijn het de tools die gewijzigd zijn. Steek de basis in de strategie, versterk deze met de juiste tools en bam…succes.

Heb je al eens bijgehouden hoeveel tijd je hier wekelijks aan besteedt? En dan ben je nog niet eens zeker of het opbrengt. Voor ons is dit dagelijkse kost. Ons ervaren team, verslaafd aan social media, staat klaar voor jou.

W!Scan:

– een sterke e-mail marketing opzetten
– een coole product- of bedrijfsvideo maken
– je strategie uitzetten en laten opbrengen
– de lancering van nieuw product of concept er boenk op laten zijn
– je Facebookpagina de waarden van je bedrijf laten uitstralen
– je een professioneel LinkedIn profiel geven
adverteren via social media kanalen tot een opbrengst maken i.p.v. een kost
– een grafisch ontwerp maken van sprekende posters en affiche, je logo,…

Een goede marketing vraagt niet alleen tijd. Deze vraagt ook expertise, opvolging, sturing. Met de juiste marketing strategie, heb je een merk dat opbrengt. Dat wil jij toch ook?

Boek jouw heerlijke Nespresso en vertel ons wat je wilt bereiken.