Website

Website met een gouden randje.

Wat vind je van deze? Mooi? Heb je de leuke dingetjes al gezien die erop staan? Een online booking systeem, een pop-up om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, je kan zelfs een ticket kopen voor een coole party.

Voel je de sfeer van ons kantoor? Warm, jong, gedreven met een vleugje humor. Bovendien is deze ook volledig SEO geschreven. Google zal ons wel vinden want zie, jij leest onze website.

Naast de juiste technische partners, hebben we ook nog eens sterke copywriters in huis. En als het in een ander taaltje moet? Geen probleem. Daag ons maar uit. Pools, Russisch, Chinees,.. maakt niet uit. Ons netwerk heeft copywriters in alle landstalen.

Starter? Geen groot budget?

Voor de prijs van 475 euro heb je die van jou al. Dit is een éénmalige kost. Enkel de hosting en de domeinnaam komt jaarlijks terug. Maar dat heb je overal dus dat is geen extra kost. Wees gerust, Google zal je zeker vinden!

Mag het wat meer zijn?

Voor 600 euro per jaar heb je een prachtige website, die:

– gegarandeerd scoort in Google
– 2u premium support bevat
– verschillende templates heeft zodat je regelmatig de look & feel zelf kan wijzigen
– je eigen blog bevat

En weet je wat hier leuk is? Je mag het ontwerp een volledige maand GRATIS uitproberen. Vind je het toch maar niets, even goede vrienden. We rekenen jou niets aan maar zullen het wel jammer vinden dat het niet je ding was. Maar hier even een stoefmomentje: we hebben dit nog nooit meegemaakt.

En eentje op maat gemaakt?

Ook dat doen we. Een prijs kunnen we jou hier nog niet meegeven. Daarvoor zal je eens bij ons koffie moeten komen drinken. Maar wat we wel kunnen garanderen: je zal geen fortuin kwijt zijn!

Al onze websites draaien mee met om het even welk scherm waarop hij verschijnt (ze heten dat responsive) en zal hoog scoren in de zoekmachines (en dat is SEO). En wat als de site klaar is, wat dan? Wel, we fietsen met jou even door de snufjes en hup, je kan helemaal alleen verder (dat is gebruiksvriendelijk zijn).

SEO? Keskejevous?

Een sterke SEO audit geeft aan welke zoekwoorden de mensen typen om op zoek te gaan naar jou en je business. Deze verwerken wij in de teksten op je site. Je kan zo’n audit altijd optioneel aanvragen.

Snufjes zoals webshops, online betalen, agenda,…alles kan. Een goede website is niet eentje die veel geld heeft gekost. Een goede website is deze die de juiste taal spreekt en visueel een pareltje is. En hier maken wij een erezaak van.

Interesse? Een afspraak, een goed gesprek en een tas koffie. Meer is er niet nodig.

Let’s connect >>