Ons team

Wisken Beeckman

Administratief expert & Zaakvoerder

Ik weet perfect wat een onderneming nodig heeft om te groeien en succesvol te zijn. Ik heb een neus voor opportuniteiten en een oog voor wat werkt.

Mijn waarden zijn: een woord is een woord en wees altijd eerlijk. Ik geloof oprecht dat alles mogelijk is in het leven. En geniet af en toe van een lekkere gin tonic.

Voor mijn team wil ik een echte people manager zijn, voor onze klanten de rots in de branding.

Lynn Henderickx

Administratie & Social Media

Je back-office volledig draaiend houden, daar ben ik sterk in. Zoek je een goede management assistente? Dan ben ik de perfecte match.

Mijn sterktes zijn mijn zorgvuldigheid, stressbestendigheid en mijn jonge gedrevenheid. Ik ben betrouwbaar en loyaal.

Perfectionisme is een illusie, maar plezier in het werk maakt perfectie! Verder vind ik alle creatieve uitdagingen heerlijk.

King Spike

Happiness Manager

Ik zorg dat iedereen op kantoor voldoende aandacht krijgt. En omdat ons team vooral een zittende job heeft, neem ik ze regelmatig mee op korte wandel breaks.

Knuffelen vind ik heerlijk. Ik heb twee luisterende oren en kan heel goed geheimen bewaren. Het mag druk zijn of juist muisstil, ik geniet altijd.

Het is voor mij heel belangrijk dat ons team zo weinig mogelijk stress heeft. En ik slaag er perfect in.

Emmely Venneman

Grafisch ontwerp & branding

Als je me zegt wie je bent, wat je belangrijk vindt en waar je naartoe wil groeien, dan laat ik jouw branding dit ook uitstralen. De impact van een sterk logo is groot.

Ik luister graag, observeer en experimenteer. Als startend grafisch ontwerper is mijn visie onbezoedeld en puur.

Intens brainstormen met het team over sterke marketing campagnes en strategie├źn, geeft me echt een boost.

Andy Peerlinck

Procesoptimalisatie & Boekhouding

Een grondige analyse van je organisatie maken en die vervolgens optimaliseren, dat is mijn expertise. Verder ben ik graag met cijfertjes bezig.

Oplossingen zien, structureren en procesoptimalisatie zitten in mijn DNA. Je mag van mij een duidelijke communicatie verwachten.

Ik ben een man met veel geduld. Moet ook wel tussen al die vrouwen hier. Maar aan de andere kant, dat heeft dan weer zijn voordelen.

Peggy D’Herde

Administratie & Boekhouding

Super gestructureerd en georganiseerd, methodisch en consistent, zo mag je me zien. Ik werk graag met mijn volle focus aan jouw adminstratie.

De zaken netjes op zijn plaats houden geeft rust. Ik heb een oog voor detail en kijk graag verschillende stappen vooruit. Wat anticiperen kan nooit geen kwaad.

Laat de zaken maar goed vooruit gaan. Ik gooi me graag voor de volle 100%. Zolang je maar belooft dat er ook tijd is voor ontspanning.

Toffe madam of heer

Sterk in administratie

Ben jij gebeten door administratie? Je houdt ervan om de telefoon te beantwoorden, offertes en facturen op te maken, etc…?

Je vindt het spannend om ingezet te worden in andere bedrijven? Je voelt je overal thuis, bent sociaal en beleefd? Een positieve mindset is wat je dag kleurt?

Dan mag je ons zeker jouw CV en foto doormailen naar sos@wiscan.be. We kunnen altijd wat extra handen gebruiken.