Ons team

Wisken Beeckman

Administratief expert & Zaakvoerder

Ik weet perfect wat een onderneming nodig heeft om te groeien en succesvol te zijn. Ik heb een neus voor opportuniteiten en een oog voor wat werkt.

Mijn waarden zijn: een woord is een woord en wees altijd eerlijk. Ik geloof oprecht dat alles mogelijk is in het leven. En geniet af en toe van een lekkere gin tonic.

Voor mijn team wil ik een echte people manager zijn, voor onze klanten de rots in de branding.

Lynn Henderickx

Administratie & Social Media

Je back-office volledig draaiend houden, daar ben ik sterk in. Zoek je een goede management assistente? Dan ben ik de perfecte match.

Mijn sterktes zijn mijn zorgvuldigheid, stressbestendigheid en mijn jonge gedrevenheid. Ik ben betrouwbaar en loyaal.

Perfectionisme is een illusie, maar plezier in het werk maakt perfectie! Verder vind ik alle creatieve uitdagingen heerlijk.

King Spike

Happiness Manager

Ik zorg dat iedereen op kantoor voldoende aandacht krijgt. En omdat ons team vooral een zittende job heeft, neem ik ze regelmatig mee op korte wandel breaks.

Knuffelen vind ik heerlijk. Ik heb twee luisterende oren en kan heel goed geheimen bewaren. Het mag druk zijn of juist muisstil, ik geniet altijd.

Het is voor mij heel belangrijk dat ons team zo weinig mogelijk stress heeft. En ik slaag er perfect in.

Anja Coppens

Administratie & Organisatie

Financiƫle administratie is helemaal mijn ding. Ik zorg graag dat alles een vaste plek krijgt en goed georganiseerd is. Structuur brengt zoveel rust in je bedrijf.

Ik ben altijd goedgezind en je kan me steeds aanspreken voor wat deugnieterij. Lachen is immers goed voor je ziel en geeft je energie.

Ik presteer perfect onder stress en kan een stevige workload aan. Ergens mijn tanden inzetten en tot een goed einde brengen, is wat ik het liefste doe.

Andy Peerlinck

Procesoptimalisatie & Boekhouding

Een grondige analyse van je organisatie maken en die vervolgens optimaliseren, dat is mijn expertise. Verder ben ik graag met cijfertjes bezig.

Oplossingen zien, structureren en procesoptimalisatie zitten in mijn DNA. Je mag van mij een duidelijke communicatie verwachten.

Ik ben een man met veel geduld. Moet ook wel tussen al die vrouwen hier. Maar aan de andere kant, dat heeft dan weer zijn voordelen.

Caroline Peers

Debiteurenbeheer & Marketing

Zien dat jouw openstaande klanten betalen na een telefoontje van mij, dat maakt me echt gelukkig. Ik ben je money bulldog met een peperkoekenhart.

Overal zie ik opportuniteiten in en voor mij moet de boog niet altijd gespannen staan. Eens goed lachen en wat grappen en grollen doet zo’n deugd.

Mijn buikgevoel en zesde zintuig heeft me nog nooit in de steek gelaten. Ik leef en geniet altijd met volle teugen.

Emmely Venneman

Grafisch ontwerp & branding

Als je me zegt wie je bent, wat je belangrijk vindt en waar je naartoe wil groeien, dan laat ik jouw branding dit ook uitstralen. De impact van een sterk logo is groot.

Ik luister graag, observeer en experimenteer. Als startend grafisch ontwerper is mijn visie onbezoedeld en puur.

Intens brainstormen met het team over sterke marketing campagnes en strategieƫn, geeft me echt een boost.

Peggy D’Herde

Administratie & Boekhouding

Super gestructureerd en georganiseerd, methodisch en consistent, zo mag je me zien. Ik werk graag met mijn volle focus aan jouw adminstratie.

De zaken netjes op zijn plaats houden geeft rust. Ik heb een oog voor detail en kijk graag verschillende stappen vooruit. Wat anticiperen kan nooit geen kwaad.

Laat de zaken maar goed vooruit gaan. Ik gooi me graag voor de volle 100%. Zolang je maar belooft dat er ook tijd is voor ontspanning.

Toffe madam of heer

Sterk in administratie

Ben jij gebeten door administratie? Je houdt ervan om de telefoon te beantwoorden, offertes en facturen op te maken, etc…?

Je vindt het spannend om ingezet te worden in andere bedrijven? Je voelt je overal thuis, bent sociaal en beleefd? Een positieve mindset is wat je dag kleurt?

Dan mag je ons zeker jouw CV en foto doormailen naar sos@wiscan.be. We kunnen altijd wat extra handen gebruiken.