WIScan bestaat vijf jaar

Wij bestaan vijf jaar.

Zo’n vijf jaar geleden startte ik mijn avontuur W!Scan, jouw full service administratief kantoor.

Ik had een duidelijke visie. Wist perfect waar ik in het jaar 2021 wil staan. En ik ben er vanaf dan volledig voor gegaan.

Als ik één van mijn allereerste post op deze website herlees, dan kan ik met fierheid zeggen: ik ben mezelf zeer trouw gebleven. Dit zijn de zaken waarin ik een kwalitatieve meerwaarde lever aan ondernemers. Ik ontzorg hen écht administratief.

Het is in die vijf jaar niet altijd van een leien dakje gegaan. Maar ik hield steeds de rug recht, was trouw aan mijn waarden en kwam vervolgens sterker terug.

Mijn beslissing om toe te treden tot Business Network International, kortweg BNI, heeft alles op zijn plaats doen vallen. Als founding member van het chapter BNI’sland was het voor mij snel duidelijk: dit is hoe ik zaken wil doen.

Al gauw koos ik er voor om Director Consultant te worden. Eerst kreeg ik een doorgedreven opleiding. Daarna werd het topchapter BNI Pajottenland mijn uitdaging. Als doel wil ik hen zo maximaal als mogelijk laten groeien. Ook ik als ondernemer en als persoon werd dankzij BNI zelfzekerder.

Als Director Consultant kreeg ik ook de kans om mijn internationaal netwerk met kwalitatieve ondernemers en contacten uit te bouwen. Velen zijn ondertussen goede vrienden geworden.

Ik heb een fantastisch team rond mij opgebouwd. Een team aan experten die gedisciplineerd zijn en hoog kwalitatief werk leveren. Een team dat elkaar een warm hart toedraagt en altijd een positieve attitude heeft.

Kantoor W!Scan is ondertussen uitgegroeid tot een geregistreerd merk met nationale en internationale erkenning. Wist je dat we onlangs de award voor ‘Best Digital Marketing & Administration Services Provider 2019 – Belgium‘ gewonnen hebben in Londen?

People manager. Positief. Loyaal. Puur. Eerlijk. Kwaliteit. Passie. Grote liefde voor mijn vak. Dat zijn na vijf jaar ondernemen nog steeds mijn kernwoorden.

Ontdek de komende maanden het verhaal achter kantoor W!Scan. En maak kennis met dat ongelooflijk knap team die jou kan ontzorgen. Het zijn echte cuties.

#WIScan5Y #Team #Expert #Adminstratie #SocialMedia #WIScanhet

WIScan bestaat vijf jaar en dat vieren wij.