Testimonial Peter Vandermeersch - De Zonnekeuken

Testimonial Peter Vandermeersch | De Zonnekeuken

“Wie heeft er ervaring met het opzetten van een event via Eventbrite?” dat was de oproep op Facebook van Peter Vandermeersch van De Zonnekeuken.

Het is onze vriend en marketeer, Kristof Adriaenssens die de post oppikte. Hij deelde onze contactgegevens en nog diezelfde dag hadden wij Peter aan de lijn. Bij deze nog eens een dikke merci, liefste Kristof!

Kan jij ons event online krijgen?

Peter wil zijn event online maar bovenal wil hij geen werk meer met de opvolging van inschrijvingen, de facturatie, het versturen van mails, etc… En als daar dan nog eens een leuke visual bij kon gemaakt worden, dat zou top zijn.

Ons telefoongesprek startte puur zakelijk. We gingen door de content, wie de doelgroep is, kostprijs van de tickets, etc… Alles werd besproken en het telefoongesprek liep op zijn einde. Of toch bijna want toen gebeurde er iets heel fijn: we hadden een mega klik.

It’s all about passion

Peter vertelde met een immense passie over de waarden van zijn vegetarische kookschool. Over hoe hij geniet van zijn kooklessen, de energie die hij haalt uit de opleidingen en teambuilding activiteiten voor ondernemingen die hij organiseert.

Ik voelde de energie door de telefoon. Heerlijk om voor zo’n ondernemer te mogen samenwerken, ik had er al zin in. Want passie, dat is de brandstof van het WIScan team.

Holistische aanpak

Maar bij Peter gaat het niet over eten alleen. Het gaat hem over het geheel, het complete plaatje, alle facetten van jouw zijn. Hij is een tovenaar met voeding maar een meester in het verbinden van natuurlijke vegetarische voeding, bewustzijnsontwikkeling en gezondheid.

Deze holistische aanpak zit in ons DNA. We benaderen ook iedere opdracht in zijn totaliteit: wie is deze ondernemer, hoe staat die in het leven, hoe kijkt deze naar de dingen en mensen, welke mindset heeft deze,… We vinden dat de opdracht, de DNA van de onderneming en de ondernemer als mens en als zakenman/-vrouw onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Als dit niet goed zit of fout aanvoelt, dan zeggen we liever neen. Bij Peter zat dit perfect. Een heerlijke mens is het.

Lees hier de testimonial die Peter schreef:

Vrij denken dankzij meditatie door Heinz Grill

Op 31 oktober 2020 geeft Peter een voordracht rond “Meditatie ter ontwikkeling van een praktische en sociaal integreerbare spiritualiteit” in de Wattenfabriek te Herzele. Spreker is de bekende Heinz Grill.

We maakten een visual voor dit event, alsook voor de exclusieve yogasessie (enkel toegankelijk op uitnodiging). Vervolgens maakten we voor beide events een pagina op Eventbrite, stelden de ticketverkoop in en zetten de mailings op zodat deze automatisch lopen tot en met de start van het event.

Peter heeft nu echt geen enkel werk meer aan de organisatie van het event en alles rond de ticketing. Hij en Heinz kunnen zich volledig focussen op de inhoud van de voordracht. En wat de catering betreft, de deelnemers zullen gegarandeerd verwend worden.

We hebben getracht Peter’s passie en holistische visie op te nemen in deze opdracht. Dit is het gevoel en beeld dat wij kregen na het lezen van de voordracht. Pure vrijheid.

Interesse om de voordracht te volgen? Je vindt alle informatie hier.

Eventbrite tickets