Events

Een onvergetelijk bedrijfsevent met alles erop en eraan? W!Scan trekt alle registers open voor een knallend feestje!

Een evenement organiseren, is geen koud kunstje. Er kruipen heel wat uren voorbereiding in. Als eerste op de to-dolijst? Een massa vragen beantwoorden. Waar gaat het event door? Wie verzorgt de catering? Ga je voor een live band of een hippe DJ? Welke sfeer moet er in de lucht hangen?

Eens je antwoorden geformuleerd zijn, begint het echte werk. Je hebt duizend-en-een dingen aan je hoofd: uitnodigingen uitsturen, gastenlijsten opvolgen, affiches nakijken, een Pinterest perfect decor aankleden … Time is ticking!

Kan je een helpende hand gebruiken bij het organiseren van jouw event? Je gasten hartelijk verwelkomen, terwijl alles op wieltjes loopt? W!Scan regelt jouw bedrijfsevent tot in de puntjes! Geen zorgen om bloemen, bestellingen of borrelhapjes, wél 100% genieten van jouw grote dag, als stralende gastheer of gastvrouw.

Hoe kan W!Scan je helpen bij je event planning?

  • De juiste band/DJ, verlichting, catering … voor je vinden
  • De ticketverkoop op poten zetten en opvolgen
  • Booking manager zijn voor jouw band of jou als artiest
  • De perfecte locatie zoeken en decoreren
  • Het volledige event organiseren van A tot Z.

Ja, ik wil een event organiseren >>

Van een opendeurdag, over een productvoorstelling, tot een bedrijfsevenement: wij brengen elk feestje stevig op gang. Schuif met ons aan tafel, vertel ons in geuren en kleuren over je droomevent en geef een budget mee. Your party is a piece of cake!

Het W!Scan-team zorgt voor de juiste mensen voor en achter de schermen. Met de grote glimlach natuurlijk, ons alom gekende handelsmerk.

Boek nu je afspraak, de koffie staat klaar.

Let’s connect