Events

Zin in een feestje?

Niet zo simpel als je dacht, hé, events organiseren. Er kruipen heel wat uren voorbereiding in. En wat een massa vragen waarop je het antwoord moet vinden. Waar wil je het event laten doorgaan? Heb je een goede catering? Muziek, wil je een bandje of gewoon een DJ? Welke sfeer wil je op jouw event?

En als je dan al die vragen hebt ingevuld, dan mag je aan het echte werk beginnen. O wacht, we waren bijna de uitnodigingen vergeten! Zijn deze nagekeken op typfouten? Staat het event adres, de datum en het uur er wel juist in? Terwijl tikt de klok sneller dan je wilt. De stress en dit bovenop al je andere werk…

Dan is het eindelijk de grote dag. Maar je kan er niet van genieten want iedere minuut staat er wel iemand daar om jou iets te vragen. Een foutje in de bestelling, er loopt wat mis in de keuken, de witte wijn is op, er staan mensen aan de ingang,…

Gastheer/Gastvrouw zijn, het is ver te zoeken. Je hebt nog niet eens met iedereen kunnen praten! Zonde…je had graag zelf ook van je event willen genieten…had je maar iemand om je te helpen.

W!Scan:

– de juiste band/DJ, verlichting, catering,..voor je vinden
– de ticketverkoop op poten zetten en opvolgen
booking manager zijn voor jouw band, jou als artiest
– de perfecte locatie zoeken en inkleden,..
– het volledige event uitwerken van A tot Z.

Dans, sport, cultuur, bedrijfsevent,…we dit it. Weet je waarom we hierin zo’n experts zijn? Omdat we feestjes fantastisch vinden.

Neem ons mee naar jouw droomevent en vertel het in geuren en kleuren en geef ons je budget. De rest…easy peasy!

Boek nu je afspraak, de Nespresso zal klaar staan.