Quote of the month

Van kinds af aan heb ik al een grote nieuwsgierigheid naar het verhaal achter de mens. Mensen hebben ook altijd iets boeiends te vertellen, wie ze ook zijn.

Zo weet mijn gezin dat ”’k Ga er vlug om in de GB. Ben zo terug.’ eigenlijk wil zeggen ‘Over een uur is ons moeder weer’. Zelfs de weg heen en/of terug naar de GB is al een hele opgave om zonder stoppen uit te voeren. We spreken hier dan over 2 x 800m :-).

Wie je bent, waarvoor je staat, waarom je de dingen doet dat je doet, wat je hebt meegemaakt,…het is zo boeiend en zo schoon allemaal. Soms ook eens triestig maar hey, alles in het leven is een les.

Zo was er een telefoongesprek dat startte met ‘Kan ik bij jou terecht over hoeveel mensen….?’ dat uiteindellijk meer dan 10 minuten duurde en al lang niet meer over het zakelijke ging. Kende ik hem? Neen, totaal niet.

De quote of the month is ook van hem – het bevat zoveel waarheid over waarom we de dingen wel wat socialer, opener en communicatiever mogen doen dan heden ten dage. Het geeft zo mooi weer waarom mensen mij nauw aan het hart liggen.

Dank je Jo voor de super babbel en vooral voor je quote die de hele lading van hoe ik in het leven sta, dekt:

Alleen bomen komen elkaar niet tegen.