We hebben je zoveel te vertellen

Ons online communicatie platform Context.in loopt als een trein. We mochten de creatie doen van de inschrijvingswebsite van De Grootste Quiz, een organisatie van Quizploeg ‘Buitenland‘ en eventenkantoor ‘Veaudeville‘.

Die zaterdag 9 december zullen er eventjes 3 wereldrecords gebroken worden. En Veaudeville kennende zal de avond heel speciaal zijn. Daar wil je toch deel van uitmaken?! Dus mis het niet, quiz je quick en schrijf je als de bliksem in! Mooie website hé ?.

We bouwen ondertussen aan de nieuwe website van Go Sport Belgium. Doel hier is een gebruiksvriendelijkere website te bezorgen aan de klanten van de groep en de 11 winkels elk een pagina te bezorgen. Verder zullen verenigingen, evenementen, nieuwtjes gekoppeld worden rechtstreeks aan deze winkelpagina. Verder zit alles van de online communicatie op 1 plek waardoor het aanmaken van nieuwsbrieven, Facebookposts, versturen van mails easy peasy is.

Wij hebben wij enkele nieuwe klanten verwelkomd: Hemp Home. Dé specialist in het bouwen en renoveren van woningen met als basisproduct Kalkhennep. Wist je dat een woning gebouwd met kalkhennep zoveel gezonder, energiezuiniger, vocht- en vuurbestendiger is dan met traditionele bouwmaterialen? Wij informeren jullie graag over dit onterecht vergeten product via de facebookpagina en de website van Hemp Home.

Meander, waar ‘Zeg het met een bloemetje.’ heel speciaal wordt ingevuld. Mariet is ook copywriter en de creatieve geest achter ‘De sokkenstopperij.’ Wij mogen haar ontzorgen op administratief vlak zodat de creativiteit de volle vrijheid krijgt.

Teitu, het direct recruitment bureau mogen we ondersteunen bij enkele administratieve taken maar vooral fungeren wij hier als freelance recruitment officer. Wij gaan actief mee op zoek naar de juiste profielen voor de droomjobs die worden aangeboden door toch wel heel interessante bedrijven. Jouw droomjob is binnen handbereik. Je hoeft enkel de linken in de gaten te houden: Facebookpagina Teitu of onze eigen FB, twitter, LinkedIn.

En last but not least, komt Hilde ons team verstevigen. Zij is een echt creatief genie, experte in architecturale modelbouw. Ze behaalde haar diploma in Engeland. Ze werkte 3 jaar bij een Londens gerenommeerd architectenbureau. Wist je dat zij de maquette maakte van de luchthaven van Madrid? Yup, she did! Kijk maar eens naar haar prachtige creaties. Dus wil je als bouwpromotor, architect, toekomstige bouwer, maar ook KMO met bouwplannen, je toekomstige woning in maquette in plexiglas gerealiseerd zien? Hilde is your woman. Verder kan je bij ons terecht voor al jouw grafisch design, lasersnijden en logo ontwerp. W!Scan het dankzij de mooie samenwerking met iMake.

Pssst…we maakten het onszelf ook net iets makkelijker. Vanaf nu is er onze online bookingstool. Jouw oplossing komt zo nog sneller dan je gehoopt had. Try it out.