Full service kantoor

Anderhalf jaar later… Tijd vliegt wanneer je je amuseert!

Het kerstverlof was door het bouwverlof minder druk en dus ideaal om te evalueren en bij te sturen.

Gouden regel is…kruip in je helikopter. Een break van 4 dagen, weg van thuis, was hoe ik dat deed. Dwalen in een andere stad, nieuwe vibes opdoen, praten met mensen, zien hoe ze werken, momenten van alleen zijn,…dit waren mijn ingrediënten. Ze werden goed gemixed, geproefd en in een plan gekneed.

Eens terug thuis, in de realiteit, had ik nog 1 week de tijd om dit plan te activeren. Het nieuwe jaar was dé motivatie om ook een doorstart te maken. Wat doe je anders met al die goede voornemens?!

Wens 2017 geen goed jaar. MAAK 2017 een goed jaar!

En dit is wat er allemaal veranderde:

W!Scan wijzigde van een éénmanszaak naar een coöperatieve vennootschap, W!Scan cvoa.

Voortaan spreken we over WIJ en WE en ONS TEAM want ik ben niet langer alleen. Een dag heeft maar 24u en een mens moet weten wanneer er versterking nodig is. Daarom stel ik jullie graag mijn businesspartner voor:

veerle

Veerle De Rouck 

Marketing & Events 

Webdesign & Webshops

Zij werkte bij BP op de klantendienst & planning, vervolgens bij Ter Beke om verscheidene afdelingen te ondersteunen qua customer service en marketing. Bij Vandemoortele was zij 12 jaar de Market Manager & Category Manager.

Veerle haalde verscheidene awards en prijzen binnen, waaronder in 2011 ook die van Baanbreker – voor de eerste keer uitgereikt op een marketingcampagne. Met deze campagne koppelde Veerle toen al social media binnen de verschillende segmenten van de Foodservice aan de natuur. Met de campagne “Plant je Bos” kon ze op deze manier ism We Forest 10.000 bomen planten in de Filipijnen en 10.000 bomen in Ethiopië.

In 2013 besliste ze uiteindelijk om haar eigen bedrijf op te richten vanuit deze overtuiging: zoveel mogelijk mensen helpen én teruggeven aan de natuur.

Veerle is naast ‘gepassioneerd-bezig-met-de-job’ ook trotse mama van een zoon van 11 en houdt van fitness, joggen, koken, lachen, de natuur en de beestjes….
34500c4e67500ecdca0762a6e96edc59

Daarnaast komt er ook nog een specialist voor webdesign & webshops. Een specialleken want hij heeft een programma ontwikkeld dat jouw website rechtstreeks laat communiceren met al jouw sociale media. Maar nog eventjes geduld…hij is bijna beschikbaar en dan stellen we je hem in geuren en kleuren voor.

Dat neemt niet weg dat we je jou dit niet kunnen aanbieden. Integendeel! Veerle en ik nemen deze taken zeker samen op.

Zo, W!Scan is op 1,5 jaar tijd uitgegroeid tot een echt full service kantoor. Eentje die jou, als ondernemer, wel degelijk ontzorgt. Eentje van een team aan experten die geen problemen kennen, alleen maar oplossingen. Want hey, die zijn er ECHT voor ALLES!

We houden van een uitdaging en geven die mensen die zeggen ‘Dat kan niet.’ graag lik op stuk met ‘W!Scan het!’.

37942600c7a8dbbd12f776ed281e470f