Dare to dream

 

W!Scan bestaat 9 maanden. Tijd om even stil te staan en te evalueren. Waar sta ik? Waar wil ik naartoe? Wat doe ik goed? Wat moet en/of kan verbeteren? Zijn de tools die ik gebruik efficiënt? Moet ik iets extra studeren?

Over het algemeen ben ik tevreden. Ik durf ook wel te zeggen dat ik best fier ben over wat ik tot hiertoe heb gepresteerd. Het is wel nog iedere dag een leerschool. Vermoedelijk zal dat ook zo blijven. Er zijn enkele dingen waarvan ik denk: damn, hier moet ik mij in verdiepen.

4c890a4c-b32e-42b8-9575-03412ce961fe

Dat het geen 9 to 5 job is, is wel heel duidelijk maar in job-tevredenheid scoor ik hoog. Mijn gezin heeft zich mee moeten aanpassen. Er moet heel wat meer gepuzzeld worden om alles rond te krijgen. Maar hey, waar een wil is, is een weg. Iedereen draagt zijn steentje bij en ik wens hen hiervoor toch eens te bedanken. Want als je niet gesteund en begrepen wordt, dan moet je er niet aan beginnen.

17b95021-2324-452d-b394-26307e7b60f1

Aangezien het nu niet direct mijn karakter is om te zeggen: “Het is goed zoals het nu gaat dus zo doe ik het voor de rest van mijn dagen”, heb ik mezelf 2 vragen gesteld.

Wis, als er iets is dat je heel graag nog zou leren, wat zou het dan zijn?

Spaans, ik wil echt Spaans leren. Ik had me in september ingeschreven voor de avondschool. Iedere donderdag ging ik trouw naar de les. Maar vanaf februari verdubbelde mijn werkvolume en was het geen optie meer. Ik heb nog geprobeerd om het bij te houden en superjuf Vanessa Bruyland heeft hierin geholpen maar ik heb de handdoek in de ring moeten gooien.

Als fan van The Huffington Post stootte ik op volgende artikel. Als die mannen Turks kunnen leren in amper 7 dagen tijd, dan moet het mij toch wel lukken om Spaans te leren?! Dus schreef ik mij in op Babbel. Ik heb 6 maanden de tijd om het onder de knie te krijgen. Volledig op mijn eigen ritme maar mits enige discipline.

Wis, welk doel ga je jezelf stellen voor 2018?

Buitenland. Ik wil met W!Scan in het buitenland werken. En als ik de lat dan toch hoog mag leggen, iets met sport in een Spaans sprekend land :-).

Of ik het ga realiseren? Geen idee maar ik zal er alleszins heel hard mijn best voor doen om zo dicht mogelijk bij dat punt te komen.

 c08a804c-21a0-470b-aae4-ec42ce1c693d