LoveToBeFree…if you pay…

Love To Be Free is het freelance netwerk voor zelfstandige dienstverleners van Unizo. Leuk zou je zo denken, een community. Laat ik eens kijken of het de moeite loont om me lid te maken?

Ze gaven voor de Week van de Freelancer een heleboel webinars waarvoor je je kon inschrijven. Er zaten een paar interessante onderwerpen bij. Laat ik me inschrijven…

Oeps, om 9u…neen, dan moet ik werken. Om 12u…neen, ben bij klant en moet werken. Aa…hier er is eentje om 20u…neen, geen onderwerp voor mij, ik ben al bezig in hoofdberoep.

Misschien moet ik me dan inschrijven op de webinars om ze achteraf te bekijken…aaa…neen, betalend. Hmm…pittige prijs om LoveToBeFree te zijn…neen dank u…geen meerwaarde.

Conclusie: Unizo, doen jullie dit echt voor de freelancer? Ja? Misschien dan de webinars leggen op uren dat we er tijd voor hebben? Overdag dienen wij te werken voor klanten.

’s Avonds om 20u dat was pas een goed uur…maar daar zal uw personeel waarschijnlijk niet happig voor zijn :-).¬†En uw prijs…tja…too high!

Wat ik wel interessant vond en gratis kon bekijken was onderstaand:

[slideshare id=62748821&doc=simongryspeert-freelancerfactsandfigures2016-160605222435]

Ik ben sedert dag 1 lid van Freelance Network. De stuwende kracht hierachter is Michel Piedfort en die weet verdomd heel goed wat een freelancer nodig heeft. Deze organisatie doet concrete dingen voor ons en is betaalbaar.

Dus freelancers, als je moet kiezen ga voor deze laatste. Tal van leuke opportuniteiten en opdrachten krijg je er zo bij…met de glimlach. Kom eens naar een Open Coffee en snuif de sfeer op.