Proost op 2017!

2016 was voor mij een heel uitdagend en spannend jaar. Een jaar van ontdekken, proeven en maar vooral van durven springen.

Mijn 2016 zat vol met fantastische opdrachten waarbij ik mocht werken voor en met schitterende mensen.

Ik mocht CrossCast administratief ondersteunen, de eerste fase van de reconversie van Du Parc Aalst coördineren, de debiteurenadministratie van Bosta België nv doen, het 10-jarig event van More@Mere van speakers voorzien waaronder mezelf, de sociale media verzorgen van City Music, Studio Ajoin, Ajoin Music, het SULBB, Spirou Sailing, de bedrijven van Dok Noord, Go Sport Belgium, de website up to date houden en van content voorzien van Il Sorrento Aalst, Du Parc Aalst, Wonen en Werken op Dok Noord, management assistent zijn bij MultiMinds bvba.

Hard werken maar heerlijk, super, plezant, leerrijk, grappig, uitdagend,…

Bedankt voor het vertrouwen, de mooie samenwerking, de heerlijke gesprekken, de wijze lessen, de tips, de vriendschap, de steun,…

Er staan al heel wat nieuwe uitdagingen voor de deur van 2017 en ik laat ze met een big smile binnen. Het wordt opnieuw een heerlijk jaar waarin ik jou zal ontzorgen.

Proost op 2017!

Wisken