Hoe ik mijn out-of-Office ingesteld heb?

Hi,

Sorry! Je dacht vast, wow die reageert snel! Maar nee, het is mijn out-of-office.

Vanzelfsprekend heb ik mijn telefoon bij mij en ben ik in de gelegenheid om te reageren als het nodig is. Ik moet toegeven dat het beantwoorden van e-mails wel mijn vakantie zal storen. Dat gezegd hebbende, ik heb mijn man beloofd om te proberen dit niet te doen.

Op die manier wil ik met een experiment starten en ik laat de beslissing in jouw handen:

– Als je e-mail écht dringend is, e-mail dan naar ikstoorjouwvakantie@wiscan.be en ik zal zo snel als mogelijk reageren.

– Als je denkt dat iemand anders binnen mijn organisatie je ook kan helpen dan kun je contact opnemen met één van mijn collega’s via het telefoonnummer: +32 498 48 31 21 of door een e-mail te sturen naar peggy.wiscanhet@gmail.be.

– Of je weet dat ik niet beschikbaar ben tot 16/10/2017 en dat mijn collega’s Superhelden zijn die momenteel een tandje bijsteken, dus kan het best wachten tot 17/10/2017.

Spannend!

Groetjes,

Wisken Beeckman
W!Scan cvoa

Markt 32
9340 Lede
T +32 499 52 19 00
E info@wiscan.be
W www.wiscan.be