mentor

Roos, mini-mensjes fotografie en krachtige woorden.

Van een goede mailing gesproken…

Ik ben gek van roos. Niet het felle roos maar het zachte warme roos.

Ook ben ik fan van de miniature calender. Elke dag een foto met mini-mensjes tussen dagelijkse dingen, heerlijk zijn ze.

Als gevoelensmens hebben naast daden ook woorden een grote impact op mij.

Toen midden maart de mail van Elise Ryvers in mijn mailbox kwam, waren alle triggers dan ook aanwezig om hem te lezen. Toegegeven, ik heb zonder al te veel nadenken geklikt op ‘inschrijven als mentor’.

mailing markant

Een paar weken later was er de intake-call. Elise Ryvers is een enthousiaste dame en al gauw liep het gesprek uit. Een tekst over mezelf inzenden voor op de website van Sterke onderneemsters en dan…

…dan was het afwachten tot het MENT-event op donderdag 7 juni in Brussel. Daar zouden alle mentoren en mentees elkaar eindelijk ontmoeten.

De rit was in het aangename gezelschap van Wendy De Jonghe. Nog nooit ben ik zo vlot van en naar Brussel gereden. Zij was één spraakwaterval over haar immense liefde voor chocolade. Zij maakt immers ambachtelijke chocopasta die je vooral in hotels vindt maar ook in haar webshop. Ik heb echt genoten van onze babbels en de chocopasta, die smeren we weldra op onze boterhammetjes.

De ontmoetingen.

De avond zelf waren er heel wat startende onderneemsters. De setting en de catering waren gewoonweg fantastisch. Het beloofde een fijne avond te worden.

sterke onderneemsters sterke onderneemster

Via een speed dating leerde ik de meeste dames kennen maar vrouwen kletsen nu éénmaal graag. Dus de tijd was veel te kort om iedereen echt te ontmoeten. Zoals altijd draait het dan om The First Impression. Heel wat inspirerende verhalen van gedreven onderneemsters kreeg ik te horen.

Grappig dat je zelfs eerst naar Brussel moet gaan om de drijvende kracht achter Qarfa uit Aalst te ontmoeten. Bedankt voor de fijne babbel Renate Coen!

Qarfa Aalst roos Renate Coen Qarfa Aalst

 

Ruth Van Wassenhove was de eerste die ik bij mij op de zetel had. Haar passie voor taal, haar toveren met woorden, internationaal, tja…we hadden meteen die klik. En zo vond ook Markant.

Ruth Van Wassenhove ProScription

Let’s go for it.

Ik heb er ongelooflijk veel zin in. Ruth is een perfect match vind ik. Ze is niet bang om de zaken anders te doen. Ze weet wat ze wilt maar bovenal, ze heeft passie. Je vindt haar verhaal eveneens op de website van Markant.

Een jaar lang gaan we kijken hoe we Ruth met haar onderneming ProScription tot aan haar doel kunnen brengen. Samen groeien, samen actie ondernemen, samen brainstormen en samen dat resultaat vieren. Want dat is de enige juiste uitkomst: succesvol zijn.

Ben je er klaar voor Ruth?

Woordje van dank.

Graag wens ik ook Richard Buijsman van Boriann Fotografie voor de prachtige foto’s. Voor één keer geef ik geen licht op papier. Je moet wel goed zijn.

sterke onderneemsters markantondernemersduet