We zitten op de eerste rij in Lede

Ik verloor aan Lede mijn hart al vele jaren geleden. Ik steek het ook niet onder stoelen of banken. Iedereen mag het weten.

We hebben dan ook echt alles in Lede. Daarbovenop is het top om hier op te groeien, te wonen en te werken.

In september 2017 verhuisde ons kantoor naar de eerste verdieping in ons gebouw. Vanaf dan zitten we op de eerste rij. Wij zien alles wat zich afspeelt op en rond de markt. En als marketingkantoor moet je daar toch iets mee doen?

Wat dan wel?

Als we nu eens de mensen informeren, live, van de evolutie van de werken? Heel wat Ledenaren zijn totaal niet op de hoogte van de aanleg van onze nieuwe markt. Er wordt heel hard gewerkt door de mannen van ViaBuild. Voor de passanten echter lijkt het alsof deze maar niet vooruit gaan. Niets is minder waar!

Ik woon al 25 jaar in Lede en ik heb de gave van mijn moeder in overvloed meegekregen: straatloper zijn. Niets zaliger dan ‘een klapke doen’ met de mensen. En ja hoor, dat doen de mensen graag hier in Lede. Het is nog voor verbetering vatbaar, maar ach, dat komt wel goed.

Dus besloten we onze interacties met Lede én de vooruitgang van de werken te filmen en te delen met jullie allemaal.

Heb je daar dan een hele installatie staan?!

Nope. Onze sterkte is dat we veel kunnen met weinig.

Een oude iPhone die filmt in tijdsverloop, strategisch geplaatst aan onze venster, een state of the art programma en de kwaliteiten van ons Lynn. Meer gebruiken wij niet.

Zo, hieronder vind je het tijdsverloop van deze week. Wil je de vorige ook nog eens zien? Surf dan gerust naar ons YouTube-kanaal. Ze staan er allemaal op.